Jdi na obsah Jdi na menu
 


Překážky

Jsme exkluzivní dovozce a partner finské společnosti AGIMET pro Českou a Slovenskou republiku.

 

a.jpg keinu-2.jpg

 

 

Překážky Agimet jsou nejvíce oblíbené překážky známé pro jejich kvalitu po celém Finsku. Společnost vyrábí kontaktní překážky buď s populárním gumovým povrchem nebo s osvědčeným matným povrchem. 

Design překážek je založen na bezpečnosti, jednoduchém použití a dlouhé době životnosti. Díky tomu nejsou na většině překážek žádné odnímatelné části.

Překážky Agimet byly použité při následujících závodech, které organizovaly finské kluby: Mistrovství Finska, finská kvalifikace na Mistrovství světa, Mistrovství skandinávských zemí 2011 (většinou používají překážky Agimet). Překážky jsou dodávány do více než 80 klubů po celém Finsku. Hodně zákazníků pochází také ze soukromého sektoru.

Praktické použití překážek

matala.jpg

s_keinu-4.jpg

 Soutěžní překážky AGIMET jsou dostupné také v praktické verzi. Příkladem jsou výškově nastavitelné áčko a houpačka (jako na obrázku nahoře). Především houpačka se ve Finsku těší velkému zájmu. Tyto překážky mohou být použité i při soutěžích. Jejich výška může být nastavena bez nutnosti demontáže a následné montáže.

 

Tréninkové překážky pro domácí použití

kuja.jpg

kuja_kiinni.jpg

agimet-22.jpg

AGIMET dodává také praktické překážky pro domácí použití. Tyto překážky jsou vyrobeny stejnou technologií a ze stejného materiálu, jako překážky AGIMET, které se používají při soutěžích. Příkladem může být velice populární tyčový slalom a praktická zónová překážka, která v sobě kombinuje jak nácvik áčka, tak houpačky.

 Podrobnější popis + ceny zde

Elektronická časomíra

 

 

agimet-220.jpg

 

Tato elektronická časomíra je speciálně vyvinutá pro agility. Systém může být propojený s počítačem přes USB port. Fotobuňky mohou být skutečně rychle připevněny ke skokovce a tolerují několikastupňovou odchylku při nasměrování na protější fotobuňku. Fotobuňky jsou navzájem propojeny středně silným kabelem, který zajišťuje čas přesný na jednu setinu. Přenos dat z fotobuněk do kontrolní jednotky (na display) a do počítače je vzduchem. Kontrolní jednotka má funkce pro resetování systému a změnu směru měření (start/cíl). Display ukazuje směr měření, status systému, měřený čas a čas předcházejícího psa. Do budoucna přibudou další  funkce, které budou jednoduše importovatelné do existujícího systému. Systém má 18-měsíční záruku. Celý systém může být propojený z počítače na TV, kde diváci mohou sledovat jednotlivé časy.

 

Fotogalerie: - Soutěžní překážky
  - Překážky pro domácí použití
  - Překážky pro trénink (slalom, zóny)
  - Elektronická časomíra

 

 

 

 

Ceník (Kč).

pdf

                                                   

Ceník (EUR).

pdf