Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slalom a zónové překáky

  Tréninkový cvičný slalom:

kuja.jpg

kuja_suora.jpg

kuja_kiinni.jpg

 
Společnost AGIMET nabízí několik různých verzí slalomu. Tento typ je tréninková verze závodního slalomu. Ocelový rám s pevně přichycenými stojnami se dá dle Vašeho přání různě roztáhnout a složit a vytvořit tak tréninkovou uličku pro samotné učení psa běhat ve slalomu.

Všechny hrany ocelové konstrukce jsou zaoblené, aby nedošlo k poranění psa během výcviku. Tyče jsou dřevěné a jsou dostupné dle přání zákazníka v různých barvách - bílá, žlutá, modrá, červená, zelená, oranžová, fialová, růžová a černá. Tyče jsou vždy jednobarevné.

Každá stojna na tyč je vespod nepatrně naříznutá, aby se zajistil odtok vody ze stojny.

U tréninkového modelu Medium/Large je průměr dřevěných tyčí 33mm, výška 95cm, se stojnou 97 cm. Celková šíře úvodní a konečné stabilizační výztuže je 60 cm. Váha tohoto modelu i s tyčemi je 27 kg

Délka slalomu je 7,5 m, jednotlivé tyče mají mezi sebou mezeru 60 cm.

Jedinečná praktická verze pro trénink této překážky v České republice!

 

K dispozici jsou minimálně následující modely slalomu:

Slalom „Medium/Large“ (průměr tyče 33mm) - 7 066 Kč (viz.foto)

Ceny jsou včetně DPH. Doprava bude stanovena individuálně dle aktuálních nabídek přepravních společností..

pc089685.jpg   pc089708.jpg
pc089703.jpg   pc089701.jpg
pc089700.jpg   pc089715.jpg

 

 

  Tréninková zónová překážka (áčko + kladina):

kontakti-019.jpg

kontakti-003.jpg

kontakti-002.jpg

agimet-22.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tato překážka je vhodná pro cvičení zónových prvků. Celá překážka se dá složit do 15 cm výšky, což je výhodné pro transport i pro skladování.

Překážka má nastavitelnou výšku od 30 do 75 cm. Výška zónových prvků koresponduje s originální výškou jednotlivých překážek (áčko, kladina). Délka Áčkové části je 1,2 m a délka kladinové části 2,5m.

Překážka může být vyrobena buďto z hliníku nebo oceli. Materiál i použitá technologie výroby korespondují se závodními překážkami společnosti AGIMET. Překážka s hliníkovým trupem váží přibližně 28 kg.

Cena této tréninkové zónové překážky s pryžovým povrchem je 13 362 Kč, s matným povrchem 13 957 Kč (vč. DPH).

K dispozici je také domácí model, který má poloviční velikost originálu a proto je ji možné vzít třeba na chatu. Při hmotnosti z hliníku váží 10 kg a stojí 7940 Kč (vč. DPH).