Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podložka do kufru

  Naší další novinkou z vlastní dílny je p1010028.jpgpodložka pod Vašeho pejska, která se umístí do kufru Vašeho vozu. Podložka chrání Váš kufr před nežádoucími psími chlupy, nečistotami, tekutinami, oděrky a jinými vlivy.

  Podložka má po stranách suché zipy, které jej pevně přichytí ke koberci. Může být také položena na Vaši současnou gumovou podložku.

  Podložka je vyrobena z Kortexinu. Tento materiál se po krajích netřepí a je dostatečně pevný na to, aby odolal psím drápům.

  Tuto podložku vyrábíme přímo na míru Vašeho kufru. Stačí nám e-mailem nebo faxem zaslat vlastnoručně nakreslený obrys s rozměry Vašeho zavazadlového prostoru, včetně rozměrů nejrůznějších zákoutí a výřezů a my Vám obratem zašleme cenovou kalkulaci na výrobu a dopravu Vaší podložky.

  Vybírat můžete ze 4 barev - modrá, žlutá, zelená a červená.

  Při objednání podložky do Škody Felicie Kombi, Škody Octavie, Fordu Mondeo Kombi, Fordu Focusu Kombi (2008 a novější) nebo Peugeotu 307 SW není nákres potřeba, míry máme vlastní. Postupně budeme rozšiřovat typy vozů, pro které již rozměry známe.

  Orientační cena pro podložku je 450 Kč (20 EUR).

  Doba výroby je přibližně 10 dnů.

  Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

 

p1010020.jpg

p1010021.jpg